Kau boleh berambus

Fuck! Aku tak peduli laa yang ko nak kahwin. Aku tak peduli la apa kau nak letak kat kad jemputan kau! Aku tak peduli la rumah tu mcm mana. Ko nak hidup dalam sampah ke, dalam kotor ke, gi mampus kau. Buat apa aku nak buang masa aku ngan kau?

Give me a reason other than ko “adik kandung” aku. Kau ada respect aku ke? Kau ada jujur ngan aku ke? Kau ada call aku time Raya? Kau ada datang lawat aku kejap? Kau ckp kau rindu nak main dengan anak-anak aku. Ada kau datang?? Ada datang singgah? Manaaaaa?? Ko gi rumah tunang ko ada la. Gi birthday anak saudara dia ada laaa. Even HAFIZ, kawan Aida yang TAKDE blood relation LANGSUNG dengan anak-anak aku, datang singgah, bawak keluar makan, beli baju untuk diorg, BELI DESSERTS for their birthday and had it sent overrr!

Ko apa sial. Ko ada buat apa?? Apa yang ko pikir, yang ko tak dapattt. Yang ko dah dapat?? Ko tak ingat. Hahahajhaha. HELOOKK perangaiii

Aku mrahhhhhhhhh sangat. Sebab skrang, aku nak kena menjawab utk ko. Aku nak kena NASIHAT kan kau. LANCAU. Aku nak kena tegur kau.

Gi mampus. Lantak kau weh. Lantak lantak lantak lantak.

I wish you can get married sooner so that I can stop pretending to care about you. So that LAKI IDAMAN kau tu boleh jaga ko ngan adik-adik kau. Sesungguhnya aku malas, and makcik pakcik kau semua pun dah MALAS, all that, is your doing. YOUR OWN DOING. Tapi sebab memandangkan aku tak leh nak wish it sooner, I’ll fucking deal with it

Aku marah sgt, aku tak leh buat kerja. Aku tak leh buat apa. Aku rasa mcm nak jerit, hempas2 barang, and wish you fucking gone!

Siapa sial kau. Siapa sial korang.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *