Mengadu

Aku nak mengadu je lah.

Badan aku sakit. Lenguh sangat. From bahu to my ankles. Aku tak jumpa pulak wayar nak charge bantal panas ni. Kalau tak boleh la relief sekejap. Dah a few days dah macam ni. Sometimes I don’t even have the will to move.

Ni pun aku tengok bag-bag Figment depan aku ni. Yang dah siap atas katil ni. Aku pun tak tau nak buat apa. Dah siap, pastu biar je. Hari tu masa tengah berasak buat, rasa down sebab penat and tak jual-jual.

Aku kena betul-betul fikir la apa aku nak buat dengan wristlets ni. Plan macam mana. Sebab badan aku dah tak larat sangat dah. I can’t and I don’t want to push so much working on Figment sampai aku tak larat nak layan anak-anak.

Tapi at the same time, aku nak duit extra. Dilemma dilemma.

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *