Random marah

Aku rasa marah. Marah dengan keadaan sekeliling. And aku tak nak berdepan dengan rasa marah ni, aku nak distract diri. Main game on phone, bukak tiktok, now nak main game on laptop. So funny. Aku sebelum ni nak duit banyak dalam bank account. Sekarang, alhamdulillah, belum hujung bulan lagi, still more than half of my […]

continue reading >

Borink.

Boring nye. Boring nya hidup ni. That’s what I thought and what I feel right now, lepas sahur ni. While I’m thinking of what to do waiting for Subuh. Tapi nak Subuh pun aku rasa takde mood. Apehal ntah. I don’t know what’s up with me nowadays. I’m not content, I don’t feel fulfilled. But […]

continue reading >

Expectations

Bila aku tengok balik diri aku ni, macam banyak je benda yang aku nak buat. Sampai aku serabut, tak tahu nak buat mana satu dulu. So in the end, semua pun stuck kat 1 level. Aku ni … Nak buat website ke Ni pun banyak cabang: WordPress ke, Node ke, React ke, Vanilla JS ke, […]

continue reading >

Midnight EFT

I’m in that void/loop again. Void = empty feeling. Loop = back the same thoughts. I realise that I want a house, but I’m sort of expecting Syam to work it out. I’m just telling him what I want or what needs to be done, and I expect him to fulfil it. Maybe because in […]

continue reading >